середу, 14 червня 2023 р.

Починається розворотний наступ української армії, в різних боях українська армія здобуває великі перемоги.

                


 Розпочався зворотний наступ української армії, і в різних боях українська армія здобула велику перемогу.


Схоже, що українські військові використовують потужну зброю, надану Заходом, і завдають великої шкоди застарілому російському війську.


Вагнера, який відступив з Багамта, російська армія змусила приєднатися до російської армії та попросила підписати контракт з російською армією окремо, але пан Пригожин категорично відмовився, і відносини російської армії та Вагнера перебувають у делікатному стані .


Російський уряд і російські військові побоюються критичного ставлення Вагнера до російської армії та спричинення державного перевороту, і мають намір керувати Вагнером як частиною російської армії, тримаючи Вагнера повністю під своїм контролем.


Рухи всередині Росії також стають більш активними, коли антипутінські військові групи вступають у бої з російською армією, що призводить до припущень, що це може призвести до серйозних внутрішньополітичних змін, таких як перевороти та революції. Є зміна ситуації, і це ситуація, від якої неможливо відвести очей.


Росія та світ зараз переживають важливий поворотний момент, і історія ось-ось різко зміниться.


У розпал таких бурхливих світових рухів настав час для Японії дійти висновку після ґрунтовних дискусій про те, в якому напрямку їй слід рухатися, і брати участь у вичерпних дискусіях, щоб не відстати від глобальної тенденції.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Масштабні покупки японських акцій іноземними інвесторами

                            Хоча є коливання на щоденній основі, є інформація, що японські акції купуються у великих кількостях іноземними і...