четвер, 4 травня 2023 р.

Таємнича атака на Кремль минулої ночі

          



Вчора ввечері я побачив новини про те, що Кремлівський палац збив безпілотник, і я розумію, що напруга надзвичайно зросла.


Президент України Володимир Зеленський на прес-конференції заявив, що Україна воює на власній території і що напад був не надуманий Україною.


Щоправда, він не зміг запустити безпілотник від українсько-російського кордону, проникнути в Москву і атакувати Кремль, не будучи збитим по дорозі.


Звичайно, у російських військових є система протиповітряної оборони, і важко уявити, що безпілотник вибухне прямо над Кремлем, не збивши його і продовжить політ, не вживаючи жодних дій.


Кажуть, що головною вважається версія про те, що він, ймовірно, був прилетів не Україною від кордону, а прилетів з Підмосков’я і підірвався в небі.


Так хто керував безпілотником?


Три теорії


① Летіла українська армія


(2) Фейковою операцією Росія подала вигляд нападу з України


(3) Страчений військовими організаціями, які виступають проти істеблішменту в Росії


Експерти пояснили, що є три варіанти.


Як я вже згадував раніше, теорія полягає в тому, що неможливо доправити безпілотні літальні апарати від кордону до Кремля, не потрапивши під удар російських систем ППО.


Тоді у випадку (2) ймовірність дуже висока, і кажуть, що це буде зручним приводом для початку великого нападу на Україну в майбутньому.


Хоча ③ певною мірою можливий, все ще незрозуміло, яка група дисидентів це здійснила.


Існують різні можливості, але незалежно від того, чи візьме на себе відповідальність сторона, яка вчинила інцидент, Росія заявила, що вживе рішучу відплату за цей інцидент, і я дуже стурбований майбутніми тенденціями.


За добу розпочнеться масштабний розворотний наступ української армії.


Ситуація в Росії та Україні стає все більш напруженою.


         

Немає коментарів:

Дописати коментар

Масштабні покупки японських акцій іноземними інвесторами

                            Хоча є коливання на щоденній основі, є інформація, що японські акції купуються у великих кількостях іноземними і...