середа, 10 травня 2023 р.

Вчора відбувся День Перемоги над нацистською Німеччиною.

          


Вчора в Росії відбувся День Перемоги над нацистською Німеччиною.


Він приурочений до 78-ї річниці Дня Перемоги після закінчення Другої світової війни в 1945 році, але цього разу у розпал війни з Україною він відбувся у відносно невеликому масштабі.


Зазвичай у параді бере участь різне озброєння, але цього разу більшість відправляється на поле бою, і навіть якщо це танк, то на параді буде лише один з танків Т-34, які використовувалися під час Другої світової війни. Я брав участь у.


Цього разу увагу привернули слова президента Путіна, але, підсумовуючи, він розповів про той нюанс, що його змусила вступити у війну тактика західних країн і США, а Росія була жертвою і вела оборонну війну. Це твердження, що


Президент Путін ніде жодним словом не сказав про загарбницьку війну з боку Росії. Люди похилого віку, які схильні вірити тому, що говорять ЗМІ, вважають, що президент Путін правий, але молодь, яка може отримувати інформацію з усього світу через SNS, добре розуміє, де факти, а що правда. . Я тут.


Тому в містах молодь виходить на демонстрації та антивоєнні рухи.


Якщо молодь і надалі буде йти на війну, то молоде покоління зникне, а брак робочої сили стане більш відчутним.


Здається, президент Путін більше не знає, як закінчити війну, тому я сподіваюся, що буде обраний більш демократичний спосіб мислення, який покаже напрямок припинення війни.


Якщо війну найближчим часом не зупинити, то це буде не тільки історія про Росію та Україну, але є ймовірність того, що світ буде втягнутий в апокаліптичну війну.


Закінчимо війну зараз! !

Немає коментарів:

Дописати коментар

Масштабні покупки японських акцій іноземними інвесторами

                            Хоча є коливання на щоденній основі, є інформація, що японські акції купуються у великих кількостях іноземними і...