пʼятниця, 19 травня 2023 р.

З сьогоднішнього дня G7 відбудеться в японській Хіросімі.

                


 З сьогоднішнього дня G7 відбудеться в японській Хіросімі.


Хіросіма є рідним містом прем’єр-міністра Кісіди, прем’єр-міністра Японії, і, перш за все, значення проведення заходу в Хіросімі полягає в тому, що це було перше місце у світі, яке було скинуто атомною бомбою та зазнало великих збитків. .


Незадовго до закінчення Другої світової війни Сполучені Штати вперше в світі скинули атомну бомбу на місто Хіросіма, префектура Хіросіма.


У той час Японія не мала військової сили для боротьби, і вона просто попросила Радянський Союз, який не перебував у стані війни з Японією, посередничити у припиненні вогню. Відмовився від договору про вторгнення, в односторонньому порядку вторгся до Маньчжурії та Північних територій і зробив їх радянськими територіями, що триває досі.


Японія, перша країна в світі, яка постраждала від атомної бомби, послідовно виступає за скасування ядерної зброї з кінця Другої світової війни.


Проте після закінчення війни кількість держав, що володіють ядерною зброєю, поступово зростає, а ядерна напруженість лише зростає.


Роль Японії в цьогорічній G7 надзвичайно важлива, і я вважаю, що вона полягає в тому, щоб сприяти єдності між країнами G7, а також спонукати Росію та Україну до якнайшвидшого припинення війни в Україні! !


Як перша країна у світі, яка скинула атомну бомбу, я вважаю, що це буде дуже важлива конференція, яка закликатиме до миру у всьому світі.


Ми, японці, хочемо миру.


Я щиро молюся, щоб світова війна за участю світу ніколи більше не відбулася, і в той же час я хотів би, щоб ця конференція стала основою для досягнення миру через конкретні процедури.


Нехай настане мир у світі! !

Немає коментарів:

Дописати коментар

Масштабні покупки японських акцій іноземними інвесторами

                            Хоча є коливання на щоденній основі, є інформація, що японські акції купуються у великих кількостях іноземними і...