вівторок, 14 червня 2022 р.

Сподіваємося, що вітчизняна економіка відновиться з відновленням в’їзного туризму! !!


Уряд заявив, що відновить в’їзний, тобто внутрішній прийом іноземних туристів.

Через поширення корони внутрішній прийом іноземних туристів було припинено, але оскільки це стало мікронним штамом, а кількість інфікованих та рівень тяжкості поступово трималися на низькому рівні, уряд також є іноземним туристом. відновити прийняття.


Моє рідне місто — місто Оіта, префектура Оіта. Зовсім поруч з ним розташоване місто Беппу, яке може похвалитися найбільшою кількістю гарячих джерел у світі, а перед Короною місто було наповнене вітчизняними та іноземними туристами.


Коли це стало короною, людям стало неможливим пересуватися по префектурах через оголошення надзвичайного стану та регулювання заходів щодо запобігання поширенню, і в той же час існував ризик зараження короною для мандрівників з-за кордону, і заборони на поїздки продовжуються...


Ми покладаємо великі надії, що в’їзний туризм відновиться і що Японію відвідає багато іноземних туристів, що значно збільшить дохід від туризму та поверне туристичні напрямки до життя.


Беппу всесвітньо відомий своєю найбільшою кількістю гарячих джерел у світі, особливо тому, що тут так багато туристів, які люблять відвідувати пекло.


Сподіваюся, що багато туристів з усього світу відвідають Японію не тільки в префектурі Оіта, а й по всій країні, сповна насолоджуються Японією, куплять багато сувенірів і повертаються в кожну країну, щоб донести до багатьох людей доброту Японії. Я думаю. 


にほんブログ村 外国語ブログ 外国語情報へ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Масштабні покупки японських акцій іноземними інвесторами

                            Хоча є коливання на щоденній основі, є інформація, що японські акції купуються у великих кількостях іноземними і...